Про заходи з організації суспільно корисних робіт на Черкащині – під час наради

27 лютого 2023

Начальник Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Інна Пилипас, фахівці установи і Черкаського обласного центру зайнятості провели нараду з питань залучення до організації суспільно корисних робіт в регіоні.

До зустрічі онлайн шляхом залучено представників районних центрів зайнятості з метою опрацювання алгоритму інформування посадовців Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці про організацію суспільно корисних робіт та залучення до них безробітних.

Крім того, під час зустрічі обговорено співпрацю установ з метою інформування органів місцевого самоврядування, місцевих державних адміністрацій про можливість інформаційної підтримки роботодавців під час організації суспільно корисних робіт.

Обговорено порядок та основні заходи зі спільного проведення фахівцями установ інформаційно-роз’яснювальної роботи з працівниками і роботодавцями області.

Учасники вебінару запланували низку превентивних заходів задля працевлаштування кожного українця та відбудови України під час воєнного стану.

Детальніше про можливості інформаційного порталу Держпраці: https://pratsia.in.ua/