Проведено опитування «Антикорупційна доброчесність 2020» серед державних службовців

31 грудня 2020

Національне агентство з питань запобігання корупції за участю Національного агентства з питань державної служби України підготовили опитування «Антикорупційна доброчесність 2020» серед державних службовців з метою з’ясування потреб для формування дієвої системи запобігання корупції в Україні.

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Управління Наталія Перун 29-30 грудня 2020 року організувала анонімне проходження онлайн опитування державними службовцями Управління, які займають посади державної служби категорії «Б» і «В» у різних структурних підрозділах та відрізняються за віком, статтю та досвідом роботи на державній службі.

Учасники опитування визначили, що допомагає зменшити корупційні прояви в державному органі, від чого залежить рівень доброчесності державного органу, які додаткові заходи можуть допомогти зменшити корупційні прояви, які сфери управління людськими ресурсами є найбільш корумпованими тощо.

Відповіді державних службовців дозволять визначити, які умови створені в державних органах для реалізації антикорупційних заходів.