Роботодавцям Черкас наголошено на перевагах сервісу «Інтерактивний інспектор»

27 грудня 2022

На Черкащині триває проведення превентивної роботи в рамках інформаційної компанії «Виходь на світло!» спільно із соціальними партнерами.

Так, на базі Черкаського міського центру зайнятості проведено низку семінарів для представників бізнесу. Під час заходів фахівці Центрального міжрегіонального управління розповідають про негативні наслідки незадекларованої праці та запрошують підприємців до комунікації.

Увагу акцентовано на можливостях сервісу «Інтерактивний інспектор», що дозволяє отримати консультацію з питань змін у трудовому законодавстві у зручний для роботодавця і працівника спосіб. Відтепер отримати консультацію посадовця Держпраці онлайн шляхом можливо також на базі центрів зайнятості Черкащини.

Посадовці управління під час спілкування нагадують роботодавцям про необхідність офіційного працевлаштування, роз’яснюють порядок укладення трудового договору, розповідають про суттєві відмінності між трудовим і цивільно- правовим договором.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua