Роботодавців м. Кам’янка закликано дотримуватися вимог законодавства з питань праці

03 листопада 2022

Вимоги трудового законодавства роз’яснено 17 роботодавцям на засіданні міжвідомчої комісії з легалізації заробітної плати, зайнятості населення, погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску, податків та інших платежів Кам’янської територіальної громади.

До участі в засіданні приєднався інспектор праці Управління Держпраці та представники територіальних підрозділів Податкової служби, Пенсійного фонду, Служби зайнятості.

Під час засідання комісії з роботодавцями обговорено спільні заходи і шляхи усунення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску і виплати зарплати, виконання плану заходів, спрямованого на зниження рівня незадекларованої праці в регіоні. Підведено підсумки виїзних рейдів до роботодавців, здійснених комісією в 2022 році.

Інспектор праці Управління Держпраці поінформував про результати проведення інформаційної кампанії «Виходь на світло!», закликав роботодавців дотримуватися вимог законодавства щодо офіційного оформлення найманих працівників.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua