Шляхи реалізації проєкту «Україна працює!» обговорено із соціальними партнерами Держпраці

07 червня 2022

Про проведення та організаційний супровід інформаційної кампанії Держпраці «Україна працює!» йшлося 7 червня під час онлайн-зустрічі заступника начальника Управління Держпраці Марини Жаркової з представниками соціальних партнерів.

До зустрічі приєдналися відповідальні особи ГУ Державної податкової служби у Черкаській області, Черкаського обласного центру зайнятості, Черкаського міського центру зайнятості, міських рад та об’єднаних територіальних громад області, зокрема Ватутінської, Золотоніської, Бобринської, Михайлівської, Тернівської, Новодмитрівської, Лисянської, Уманської.

Марина Жаркова поінформувала під час заходу, що інформаційна кампанія «Україна працює!» спрямована на розширення консультаційної підтримки працівників та роботодавців у період війни. Підприємства, які працюють на Черкащині, у тому числі релоковані, отримають комплексний консультаційний супровід, оперативно дізнаються про зміни у законодавстві та матимуть можливість безпечно організувати виробничі процеси.

Учасники онлайн-зустрічі обговорили низку питань щодо поглиблення подальшої співпраці з надання інформаційного супроводу роботодавцям і працівникам, погодили напрямки спільної роботи.

Відповіді на актуальні питання з трудового законодавства, надання адміністративних послуг, гігієни і безпеки праці працівники і роботодавці можуть отримати на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/