Триває інформкампанія Держпраці з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду

15 березня 2023

У рамках проведення широкої інформаційної кампанії Держпраці з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду, відділом ринкового нагляду Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці кожного робочого дня здійснюються інформаційні відвідування місць розповсюдження певних груп товарів.

Разом із наданням роз’яснень законодавства про Державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2735-17#Text), представників суб’єктів господарювання консультують з питань приведення продукції у відповідність вимогам Технічного регламенту безпеки машин та Технічного регламенту рухомого обладнання, що працює під тиском, нагляд за якими здійснює Держпраці.

Підприємців також інформують з питань запобігання нещасних випадків, боротьби з прихованими нещасними випадками та неприпустимістю випадків прихованого травматизму.

Більше інформації з питань безпеки праці, трудового законодавства – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/index.php