У Черкасах надали консультації щодо приведення технологічних транспортних засобів у відповідність до вимог законодавства

13 листопада 2023
Інспектори відділу ринкового нагляду Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці здійснили інформаційне відвідування представництва з продажу технологічних транспортних засобів у м. Черкаси.

Разом із наданням роз’яснень законодавства про Державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції, надали консультації з питань приведення продукції у відповідність до вимог Технічного регламенту безпеки машин, нагляд за яким здійснює Держпраці.

Крім того, поінформували про порядок подання повідомлення про нехарчову продукцію, яка не відповідає загальній вимозі щодо безпечності продукції.

Додатково роз’яснили, що зображення знака відповідності технічним регламентам виконується згідно з формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. №1184 “Про затвердження форми, опису знака відповідності технічним регламентам, правил та умов його нанесення”.

Актуальна інформація – на порталі Держпраці: https://www.pratsia.in.ua/