У черкаській школі проведено виставку малюнків «Охорона праці очима дітей»

05 березня 2021

На базі Черкаської гімназії №9 імені О. Луценка з ініціативи викладача Любові Короткої відбулася виставка малюнків з охорони праці. До участі долучилися юні художники віком від 6 до 15 років. Захід проведено з метою привернення уваги суспільства до проблем безпеки праці та необхідності формування у дітей культури охорони праці.

Вчителі гімназії розкрили творчий потенціал кожної дитини, роз’яснили актуальні проблеми охорони праці, намагалися підвищити відповідальне ставлення батьків до власної безпеки на робочому місці.

Своїми творами юні художники закликають дорослих серйозно ставитися до безпеки на робочих місцях і дбати про своє здоров’я. Малюнки стверджують: щастя там, де діти впевнені, що дочекаються батьків з роботи.

Як відзначили відвідувачі виставки малюнків, роботи юних талантів сприяють формуванню в суспільстві високого рівня культури безпеки праці.

Управління дякує соціально відповідальним директорам шкіл, вчителям, художнім керівникам закладів освіти і виховання, які щороку активно беруть участь у конкурсі малюнка «Охорона праці очима дітей» та проводять громадські заходи, які допомагають дітям на шляху до формування свідомого і відповідального ставлення до особистої безпеки та безпеки тих, хто їх оточує.