У м. Умань фахівцями Держпраці проведено перевірку знань з питань охорони праці

05 серпня 2021

У м. Умань комісією Управління Держпраці в Черкаській області на чолі з начальником Управлінням Оленою Лазарєвою 05 серпня 2021 року проведено перевірку знань з питань охорони праці посадових осіб – членів постійнодіючих комісій підприємств та організацій, які пройшли навчання у Відокремленому структурному підрозділі «Навчально-курсовий комбінат» Центр-Монтаж-Енерго».

Голова комісії Олена Лазарєва ознайомилася із сучасною високотехнологічною матеріально-технічною базою навчально-курсового комбінату ПП «Центр-Монтаж-Енерго», до якої належать новітні інтерактивні та мультимедійні комплекси, програмні засоби навчального призначення, що дають можливість отримати необхідні знання та практичні навики для організації безпечного виконання робіт.

За результатами перевірки інженерно-технічні працівники та посадові особи підприємств і організацій виявили належний рівень знань нормативно-правових актів з охорони праці.

Працівники підприємств, які проходили перевірку знань, відзначили, що набуті практичні навики стануть основою для організації безпечного виконання робіт.