У м. Умань відбулися заходи з відзначення Дня охорони праці

28 квітня 2021

З ініціативи виконавчого комітету Уманської міської ради у м. Умань 27 квітня 2021 року відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Всесвітнього дня безпеки на роботі. Управління Держпраці у Черкаській області на заходах представив головний державний інспектор Василь Базильський.

Активну участь у проведенні заходу взяли міський голова Ірина Плетньова, начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер, начальник відділу охорони та умов праці управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Олександр Пустовий. До участі в урочистому засіданні приєдналися представники Уманського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Уманського національного університету садівництва, КНП «Уманська центральна міська лікарня» та керівники суб’єктів господарювання Уманського району.

Учасники засідання доповіли з питань безпеки праці, висвітлили заходи, що вживаються на підприємствах, в установах і організаціях з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби, вказали на найефективніші способи подолання пандемії COVID-19.

Переможцям регіонального туру конкурсу малюнка «Охорона праці очима дітей» вручено відзнаки та наголошено на актуальності тем, висвітлених у малюнках.