В Україні розпочато щорічну кампанію декларування

06 січня 2021

З 1 січня 2021 року розпочато щорічну кампанію декларування, яка триватиме до 31 березня 2021 року.

Нагадуємо: для отримання роз’яснення щодо заповнення декларації суб’єкти декларування Управління Держпраці у Черкаській області можуть звернуться до уповноваженої особи Наталії Валеріївни Перун за консультацією.

Консультації надаються в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 9 години 00 хв. до 15 години 00 хв. за телефоном: +38 (0472) 33-69-71, також свої запитання можна скеровувати на електронну пошту Управління: dsp@ck.dsp.gov.ua

Одночасно нагадуємо, що в Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) працює Контакт-центр за номером: +38 (044) 200-06-94.

Ознайомтеся з роз’ясненнями щодо заповнення декларацій у базі знань за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya.

Для отримання технічної допомоги щодо роботи з Реєстром ви можете звернутися за адресою: support@nazk.gov.ua або заповнити форму зворотного зв’язку на сайті: https://nazk.gov.ua/uk/departament-perevirky-deklaratsij-ta-monitoryngu-sposobu-zhyttya/tehnichna-dopomoga/.

Також наголошуємо, що через набуття чинності закону, який частково відновлює повноваження НАЗК, ви знову можете подати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані в електронному вигляді в Реєстрі декларацій.