З представниками соцпартнерів – про шляхи реалізації кампанії «Виходь на світло!»

15 липня 2022

Протягом липня посадові особи Управління Держпраці області провели низку зустрічей з соціальними партнерами інформаційної кампанії «Виходь на світло!». У робочих зустрічах і онлайн-конференціях взяли участь представники 18 органів місцевого самоврядування, територіальних управлінь Податкової служби і Пенсійного фонду.

Начальник та заступник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці в області Ірина Лучицька і Любов Ткаченко під час зустрічей з представниками територіальних громад Черкащини підкреслили, що подальша співпраця під час проведення кампанії «Виходь на світло!» дозволить знизити рівень неофіційної зайнятості в регіоні та забезпечить захист трудових прав працівників.

Під час заходу учасники обговорили можливості для поширення інфографіки кампанії «Виходь на світло!».

Представникам соцпартнерів повідомлено, що дізнатися більше про особливості трудових відносин у воєнний час можна на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua та на сайті Держпраці https://dsp.gov.ua/podolannia-nelehalnoi-zainiatosti/