На Черкащині розпочало роботу журі конкурсу «Мистецтво, що рятує життя»

23 травня 2024

Черкащина долучилася до проведення конкурсу з безпеки праці «Мистецтво, що рятує життя». За участі заступника начальника Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Дмитра Мироненка та представників соціальних партнерів відбулося перше засідання обласного журі конкурсу.

До участі в засіданні та обговорення оціночних критеріїв робіт запросили представники Черкаської міської ради Юлія Кондратенко, Черкаського обласного центру зайнятості Вікторію Левченко, ГУ ПФУ в Черкаській області Анатолія Карпенко.

Під час онлайн зустрічі спікер засідання – начальник Управління інспекційної
діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Інна Пилипас наголосила, що роботи приймаються в будь-якому форматі: постери, плакати, фото, малюнки, відеоролики. До участі у конкурсі запрошуються особи будь-яких професій та віку. Важливо, щоб роботи відповідали тематиці безпеки праці.

Для участі необхідно зареєструватися до 25 червня на порталі «Мистецтво безпеки праці https://theartofsafety.dsp.gov.ua/art та завантажити свої роботи у форматах jpg, jpeg або png. Неповнолітні особи долучають згоду одного з батьків.

Інформаційний портал Держпраці: https://pratsia.in.ua