На Черкащині триває інформаційно-роз’яснювальна робота з працівниками і роботодавцями
02 листопада 2021Головні державні інспектори Управління проводять превентивні заходи у суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері громадського харчування.
Так, під час інформаційних заходів фахівець Управління Марина Острова поінформувала роботодавців Черкащини, що альтернативою локдауну є масова вакцинація населення. Бізнес і громадські заклади працюватимуть навіть у «червоній» зоні, якщо відвідувачі і працівники будуть повністю вакциновані. Вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.
Фахівець наголосила керівникам суб’єктів господарювання сфери громадського харчування на важливості проведення роз’яснювальних заходів для працівників з метою отримання ними достовірної інформації щодо переваг вакцинації від COVID-19.