На Кіровоградщині з робочим візитом побував директор департаменту з питань праці Держпраці

01 грудня 2023

На виконання доручення керівництва Держпраці, директор департаменту з питань праці Держпраці Володимир Гончарук та заступник директора департаменту – начальник відділу з питань трудових відносин Вадим Бондар з робочим візитом відвідали Кропивницький.

Під час зустрічі з посадовими особами Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області було окреслено основні напрями роботи Служби. Акцентовано на проведенні роз’яснювальних заходів щодо протидії незадекларованій праці та торгівлі людьми. Обговорено надання кваліфікованої методичної допомоги суб’єктам господарювання з питань зайнятості населення та психосоціальної підтримки працівників.

Окрім цього, посадовці Держпраці провели робочу зустріч з в. о. начальника ГУ ДПС у Кіровоградській області Юлією Мороз, під час якої було анонсовано нову інформкампанію Держпраці «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці», обговорено проведення спільних заходів та обмін інформацією, окреслено механізми подальшої взаємодії між відомствами.