Працівників підприємства з реалізації нафтопродуктів ознайомлено з вимогами охорони праці

25 листопада 2022

Які зміни сталися у законодавстві під час воєнного стану і як покращити безпеку праці працівників обговорив з працівниками підприємства хімічної сфери головний державний інспектор Управління Держпраці області Сергій Крикун.

З метою недопущення виробничого травматизму працівникам підприємства надано консультації на робочих місцях з питань застосування засобів індивідуального захисту, експлуатації обладнання підвищеної небезпеки та виконання робіт на висоті.

Запропоновано визначити необхідні заходи безпеки і провести практичні тренування дій працівників у разі аварійної ситуації для запобігання потрапляння у робочі зони небезпечних для здоров’я працівників продуктів.

З керівництвом обговорено вимоги щодо організації на підприємстві пунктів обігріву працівників за відсутності опалення і відключення джерела енергії.

У рамках кампанії «Виходь на світло!» Сергій Крикун розповів про переваги належного оформлення трудових відносин та про ознаки використання роботодавцем примусової праці.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua