Про досвід черкаських компаній у подоланні кризи COVID-19 йшлося під час онлайн-марафону

21 квітня 2021

З нагоди відзначення Дня охорони праці у 2021 році за гаслом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи. Інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі», посадові особи Управління Держпраці у Черкаській області 21 квітня 2021 року провели марафон на базі платформи Zoom.

Участь в онлайн заході взяли понад 30 керівників (представників) провідних компаній Черкащини галузей сільського господарства, торгівлі, фармації, транспорту та будівництва з метою обговорення заходів, вжитих задля уникнення виробничого травматизму в умовах пандемії COVID-19.

Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Наталя Мельникова під час марафону висвітлила основні проблеми, які постали перед керівниками суб’єктів господарювання Черкащини у зв’язку з пандемією COVID-19, поінформувала про стан охорони праці і рівень виробничого травматизму в Україні.

До обговорення актуальних питань охорони праці учасників долучила головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Ірина Петухова.

Учасники онлайн-марафону дізналися про досвід провідних компаній області у подоланні кризи, спричиненої пандемією COVID-19. Власними заходами щодо подолання кризи COVID-19 поділилися представники Товариств з обмеженою відповідальністю «Катеринопільський елеватор» та «Епіцентр К».

Наступний марафон «День охорони праці» відбудеться 27 квітня 2021 року.