Про засоби захисту йшлося під час консультування працівників енергопостачального підприємства у м. Корсунь-Шевченківський

04 січня 2023

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надали технічні консультації на робочих місцях працівникам стратегічно важливого підприємства для забезпечення енергією бізнесу і жителів м. Корсунь-Шевченківський на Черкащині.

Спільно з відповідальними працівниками підприємства з охорони праці проведено семінар для працівників з питань застосування засобів індивідуального і колективного захисту, заходів безпеки праці під час воєнного стану, вимог щодо безпечної експлуатації автономних джерел живлення. Обговорено сучасні засоби захисту від ураження електричним струмом, від впливу електричного поля під час проведення робіт в електроустановках.

Після завершення семінару оглянуто виробничі приміщення підприємства, наявні засоби захисту, що використовуються працівниками для виконання робіт в електроустановках. Надано практичні поради щодо ведення журналів обліку та зберігання засобів захисту, роз’яснено актуальні питання Правил експлуатації електрозахисних засобів.

Рекомендації як працювати безпечно та щодо змін у трудових відносинах під час воєнного стану можна отримати на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua