У Черкасах для інспекторів з безпеки праці провели семінар щодо уникнення стресу на роботі

17 липня 2024

У рамках запровадження програми психосоціальної підтримки на роботі, головний спеціаліст сектору з питань впровадження та реалізації програм психосоціальної підтримки управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Надія Жульова провела семінар для фахівців установи.

Мета робочої зустрічі – підвищити рівень обізнаності працівників щодо методів управління стресом, покращити навички психологічного відновлення та посилити комунікацію між колегами.

Учасники семінару обговорили базові елементи психосоціальної підтримки на робочому місці, успішні приклади застосування вправ для відновлення ментального здоров’я, вимоги до надання першої психологічної допомоги.

Спікер підкреслила, що систематичне проведення комунікаційних заходів дозволить сформувати психологічно безпечне робоче середовище, позбавлене трудової дискримінації і стигми навколо психічних і фізичних проблем.

Більше інформації про переваги запровадження програми психосоціальної підтримки на роботі – на інформаційному порталі Держпраці: https://www.pratsia.in.ua/