У Шполянському районі працівникам агропідприємства наголошено на безпечній експлуатації електрогенераторів

09 лютого 2023

Про безпеку працівників під час експлуатації електрогенераторів та під час технічного обслуговування і ремонту сільськогосподарського обладнання говорили посадовці Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці під час відвідування підприємства з вирощування зернових культур у Шполянському районі.

Фахівці управління попередили про ризики і негативні наслідки порушень вимог законодавства з охорони праці, навели приклади настання нещасних випадків під час використання електрогенераторів, проаналізували допущені працівниками порушення, запропонували заходи з уникнення виробничого травматизму.

Надано консультації щодо змін у Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві та щодо механізму розслідування нещасних випадків на виробництві.

Консультації з питань безпеки праці, трудового законодавства і гігієни праці можна отримати на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/index.php