У Золотоноші працівникам сфери благоустрою роз’яснено вимоги безпеки під час експлуатації навантажувачів

01 лютого 2023

Про дотримання правил охорони праці під час експлуатації навантажувачів та проведення робіт з видалення дерев в умовах воєнного стану розповіли фахівці Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці працівникам підприємства сфери благоустрою у м. Золотоноша.

Увагу приділено консультуванню працівників, які проводять вантажно-розвантажувальні роботи та роботи з благоустрою території. Посадовці на робочих місцях обговорили з працівниками питання щодо дотримання вимог Правил охорони праці під час експлуатації навантажувачів, вказали на шляхи уникнення основних порушень з безпеки праці задля недопущення виробничого травматизму.

Керівництву і працівникам роз’яснено вимоги правил охорони праці щодо забезпечення працівників засобами індивідуального захисту. Наголошено на необхідності дотримання вимог Правил охорони праці під час проведення робіт з видалення дерев і пеньків у населених пунктах України під час обпилювання дерев.

До превентивного заходу долучилися представники соціальних партнерів, зокрема Управління контрольно-перевірочної роботи ГУ Пенсійного фонду України у Черкаській області.

Більше інформації про безпеку праці на інформаційному порталі Держпраці –https://pratsia.in.ua/safe_work.php