28 квітня 2021 року журнал «Охорона праці» спільно з Європейським співтовариством з охорони праці (ESOSH) проводить онлайн-марафон «Безпека на кожному підприємстві – 2021»

30 березня 2021

Щороку 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці – згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 відзначається День охорони праці.

28 квітня 2021 року журнал «Охорона праці» спільно з Європейським співтовариством з охорони праці (ESOSH) проводить онлайн-марафон «Безпека на кожному підприємстві – 2021» з метою привернення уваги суспільства, державних інституцій, роботодавців до питань безпеки праці та здоров’я працівників.

Така подія відбудеться в Україні вперше і пройде під гаслом Всесвітнього дня охорони праці 2021 року «Передбачати, готуватися та реагувати на кризу. Інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі».

Онлайн-марафон стане майданчиком, на якому провідні компанії продемонструють зроблені кроки і реальні досягнення щодо забезпечення безпечних і здорових умов праці на виробництві. Під час заходу підприємства проводитимуть відеотрансляцію або демонструватимуть відеозапис із виробничих майданчиків (до 7 хвилин) про поліпшення умов праці та зниження ризиків. Такі реальні успішні історії стануть прикладом турботи про власних працівників та заохочуватимуть інші компанії удосконалювати безпеку праці на своїх виробництвах та в країні загалом.

У заході візьмуть участь представники великих підприємств України, Міжнародної організації праці, Міжнародної асоціації соціального забезпечення ISSA, Державної служби України з питань праці, міжнародні та вітчизняні експерти.

Запрошуємо Вас долучитися до онлайн-марафону (участь безплатна).

Тему виступу просимо надіслати у формі за посиланням:

https://forms.gle/XNhWQsg22AnyYp2K6

Зареєструватись для участі у якості слухача Ви можете за посиланням:

https://forms.gle/rzEiNZo83RqvnH289

Дата і час: 28 квітня 2021 року, 11:00-13:00.

Формат: платформа ZOOM, онлайн-трансляція у Facebook.

Захід проводитиметься з урахуванням карантинних обмежень щодо проведення масових заходів.