Діти с. Вергуни представили творчі доробки на виставці «Безпечна праця батьків – моє щасливе майбутнє!»

25 лютого 2021

На базі Комунального закладу «Червонослобідська дитяча музична школа» Червонослобідської сільської ради (с. Вергуни) з ініціативи викладача Світлани Парфьонової відбулася виставка малюнків з охорони праці. До участі долучилися юні художники віком від 4 до 14 років. Тема виставки: «Безпечна праця батьків – моє щасливе майбутнє!».

Як зазначили організатори, захід проводиться з метою привернення уваги суспільства до проблем особистої безпеки на виробництві та необхідності формування змалку культури охорони праці.

Викладач школи намагалася розкрити творчий потенціалу кожної дитини, роз’яснити актуальні проблеми охорони праці, підвищити відповідальне ставлення батьків до власної безпеки на робочому місці.

Участь юних талантів у цьогорічному конкурсі малюнка «Охорона праці очима дітей» сприятиме вихованню у дитини свідомого ставлення до безпечного поводження на робочому місці, а також підвищить її обізнаність щодо права на безпечні та здорові умови праці, відзначила викладач школи Світлана Парфьонова.