Про актуальні питання організації державного статистичного спостереження за станом виплати заробітної плати йшлося на семінарі

25 лютого 2021

Головний спеціаліст Управління Оксана Сотник 23 лютого 2021 року взяла участь у семінарі «Зміни в методології та організації державного статистичного спостереження «Стан виплати заробітної плати», який відбувся на базі Головного управління статистики у Черкаській області.

Учасники семінару розглянули питання змін в методології та організації державного статистичного спостереження, проблемні питання оприлюднення результатів державного статистичного спостереження під час заповнення звіту про заборгованість з оплати праці тощо.

Присутні визначили основні актуальні питання формування і поширення «Каталогу офіційних статистичних публікацій Головного управління статистики у 2021 році». У каталозі представлено перелік статистичних публікацій, які містять інформацію про соціально-економічний стан області (за видами економічної діяльності та по містах і районах) та можуть зацікавити не тільки фахівців, але й широке коло читачів.