Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я

29 квітня 2022

До Всесвітнього дня охорони праці для представників держлісгоспів області проведена онлайн-нарада на тему: «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я». Організатор заходу – Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства (далі – ОУЛМГ).

Участь у онлайн-нараді взяли начальник відділу нагляду агропромислового комплексу та соціально-культурної сфери Управління Держпраці у Черкаській області Анатолій Карпенко, головний спеціаліст сектору використання лісосировинних ресурсів та охорони праці Черкаського ОУЛМГ Максим Кісіль та інженери з охорони праці держлісгоспів.

Анатолій Карпенко у виступі розповів про порядок проведення розслідувань нещасних випадків на виробництві під час воєнного стану. Фахівець наголосив на необхідності посилення співпраці з метою запобігання травматизму у лісовому та мисливському господарстві.

Максим Кісіль поінформував учасників заходу про зміни в законодавстві з безпеки праці та окреслив завдання для подальшої роботи.

Учасники наради у дискусії визначили необхідні інформаційні заходи для покращення обізнаності працівників держлісгоспів щодо уникнення нещасних випадків на роботі.