На підприємстві з виробництва хімпродукції – про безпеку праці

29 листопада 2022

Консультації з питань безпечного проведення робіт та експлуатації обладнання надали фахівці Управління Держпраці працівникам підприємства з виробництва фарб і лаків.

Фахівець Управління Держпраці Сергій Андрієнко роз’яснив працівникам підприємства з виготовлення лакофарбувальної продукції деякі вимоги безпеки під час робіт з електрифікованим інструментом та устаткуванням підвищеної небезпеки.

Начальник відділу Управління Олена Свиридюк спільно з відповідальними особами підприємства опрацювала алгоритм дій працівників у випадках аварійного відключення джерела енергії, зокрема порядок дій задля безпечної зупинки та подальшого пуску технологічного устаткування.

Увагу приділено питанню оперативного реагуванню працівників у разі потрапляння у робочі зони шкідливих продуктів під час надзвичайної ситуації. Обговорено вимоги щодо організації на підприємстві пунктів обігріву працівників при відмові системи опалення.

Дізнайся про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua