На Черкащині триває робота з ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки

10 березня 2022

Відділ нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Черкаській області здійснює розгляд листів суб’єктів господарювання області щодо результатів ідентифікації, проведеної суб’єктами господарювання на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2002 № 956 Про ідентифікацію та декларування об’єктів підвищеної небезпеки.

Як повідомила начальник відділу Олена Свиридюк, у березні 2022 р. Управлінням розглянуто 6 повідомлень про результати ідентифікації від підприємств Черкащини. Відносно 5 суб’єктів господарювання, за результатами розгляду, підтверджено не віднесення до об’єктів підвищеної небезпеки.

Один лист щодо реєстрації об’єкта підвищеної небезпеки суб’єкту господарювання повернуто без розгляду через відсутність декларації безпеки та відповідних додатків, визначених Порядком декларування об’єктів підвищеної небезпеки, затвердженим постановою КМУ від 11.07.2002 №956. У відповіді надано докладні роз’яснення щодо порядку подання документів через центр надання адміністративних послуг.

Відповіді про результати розгляду направлені суб’єктам господарювання електронною поштою.