Представникам бізнесу на Черкащині розповіли про психосоціальну підтримку на робочому місці

15 травня 2024

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці обговорили з представниками бізнесу у Черкасах, Кам’янці та інших містах необхідність психосоціальної підтримки працівників на роботі.

Посадовці відзначили, що попри воєнні дії мільйони українців продовжують працювати. Стресові ситуації, з яким стикаються працівники, не лише погіршують якість їхнього життя, але і знижують продуктивність праці.

Під час інформаційних відвідувань підприємцям і працівникам розповіли, що запровадження програми психосоціальної підтримки на робочому місці дозволить покращити ментальне здоров’я працівників, знизить рівень стресу, підвищить продуктивність праці та задоволеність працівників своєю роботою.

Посадові особи запропонували свою допомогу щодо інформаційно- консультаційного супроводу при запровадженні політики психосоціальної підтримки.

Інспектори праці надали учасникам спілкування інформаційні матеріали для працівників «З турботою про себе й кожного» про психологічну підтримку на робочому місці у воєнний час.

Більше про психосоціальну підтримку на роботі – на інформпорталі Держпраці: https://pratsia.in.ua