Актуальні проблеми запобігання травматизму на Черкащині обговорили під час засідання міжвідомчої робочої групи

19 квітня 2023

Під головуванням заступника начальника Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Дмитра Мироненка та представників дотичних органів і соціальних партнерів відбулося чергове засідання міжвідомчої робочої групи.

Учасники заходу обговорили шляхи запобігання травматизму на виконання Національного плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці, виробничого травматизму та сприяння відновлення економіки на 2023 рік.

Начальник Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Інна Пилипас акцентувала увагу на проблематиці прихованого роботодавцями травматизму в регіоні, на його небезпеках і негативних наслідках. Розглянули заходи щодо покращення безпеки праці та запобігання нещасних випадків на підприємствах.

На засіданні узгодили дії щодо зниження рівня виробничого травматизму в регіоні та посилення подальшої співпраці сторін, проведення роз’яснювальної роботи для роботодавців.

Детальніше про безпеку праці – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/