Безпеку праці під час техобслуговування обладнання обговорили з працівниками харчового підприємства на Золотоніщині

18 вересня 2023

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці спільно зі спеціалістами ГУ Пенсійного фонду України провели превентивний захід для працівників золотоніської філії підприємства, яке займається переробленням та консервуванням фруктів і овочів.

Працівників проконсультували щодо дотримання вимог безпеки під час технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання, під час вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою машин і механізмів.

Попередили про недопущення нещасних випадків на виробництві. Увагу акцентували на розробці та застосуванні заходів з профілактики виробничого травматизму, зокрема систематичному навчанні і практичних тренуваннях працівників щодо дій у надзвичайних обставинах.

Наголосили на своєчасному наданні інформації про нещасний випадок відповідно до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві.

Розповіли про забезпечення та використання засобів індивідуального захисту та про заходи з надання першої долікарської допомоги у разі нещасного випадку на роботі.

Більше про безпеку праці – на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua