Безпеку праці у котельні під час знеструмлення обговорено з працівниками підприємства ЖКГ

26 січня 2023

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці під час консультування працівників підприємства з постачання пари і гарячої води у м. Черкаси наголосили на дотриманні вимог безпеки праці.

З працівниками обговорено заходи, спрямовані на забезпечення безпеки виробничих процесів, обладнання, питання організації ведення робіт підвищеної небезпеки та таких, де є потреба у професійному доборі.

Посадовці Управління висвітлили обставини та причини настання нещасних випадків на підприємствах ЖКГ та закликали працівників дотримуватися заходів щодо запобігання виробничого травматизму.

Працівників підприємства проконсультовано щодо основних вимог Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском, висвітлено питання організації медичних оглядів осіб, які працюють у важких та шкідливих умовах праці. Надано актуальну інформацію щодо дій обслуговуючого персоналу котельні зі зниження температури теплоносія у разі знеструмлення насосів.

Рекомендації як працювати безпечно можна дізнатися на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/ . Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN