ДП «ГНМЦ» з 5 по 9 квітня 2021 року організовує дистанційне навчання з питань охорони праці для керівників та викладачів кафедр охорони праці закладів вищої освіти, керівників і штатних викладачів галузевих навчальних центрів

23 березня 2021

Державне підприємство «Головний навчально-методичний центр Держпраці» (далі – ДП «ГНМЦ») під час організації навчального процесу дотримується запроваджених обмежувальних карантинних заходів, з метою попередження поширення коронавірусної інфекції (COVID-19).

Враховуючи зазначене, ДП «ГНМЦ» з 5 по 9 квітня 2021 року організовує дистанційне навчання з питань охорони праці для керівників та викладачів кафедр охорони праці закладів вищої освіти, керівників і штатних викладачів галузевих навчальних центрів.

Після успішної перевірки знань, учасники дистанційного навчання отримають відповідні посвідчення встановленого зразка. Перевірка знань з питань охорони праці комісією Держпраці організовується за допомогою програмного забезпечення ZOOM.

Більш докладна інформація щодо реєстрації та проведення дистанційного навчання з питань охорони праці буде надана учасникам після отримання заявок.

Заявки щодо участі у дистанційному навчанні можна надіслати до 2 квітня 2021 року на бланку підприємства за формою на адресу: 04060, м. Київ, вул. Вавілових, 10-а, e-mail: dogovor@gnmc.kiev.ua