Фахівців міжрегіональних управлінь нагороджено відзнаками «Найкращий тренер Держпраці»

15 червня 2023

Посадові особи міжрегіональних управлінь Держпраці отримали сертифікати у номінації «Найкращий тренер Держпраці» з проведення тренінгів на тему «Покращення безпеки та здоров’я на роботі на малих і середніх підприємствах».

Перемогла в номінації (перше місце) заступник начальника управління – начальник відділу з питань безпеки праці східного регіону Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області Південно-Східного міжрегіонального управління Ірина Чирва

Друге місце виборов заступник начальника Управління інспекційної діяльності у Миколаївській області Південного міжрегіонального управління Василь Беляєв.

Третє місце посіла начальник Управління інспекційної діяльності у Харківській області Північно-Східного міжрегіонального управління Тетяна Касьяненко.

Креативність підходів у впровадженні пілотного тренінгу з питань безпеки та здоров’я на роботі Держпраці та представниками Міжнародної організації праці надала можливість посадовим особам Міжрегіональних управлінь отримати якісні знання, знайти неординарні підходи у допомозі працівникам і роботодавцямстворити культуру безпеки та здоров’я задля забезпечення безперервного вдосконалення на підприємствах.

Набуті основні принципи, поняття, процеси та інструменти безпеки та здоров’я на роботі вже активно реалізовуються серед суб’єктів господарювання під час проведення превентивної роботи.

За матеріалами: Держпраці