На Черкащині посилено роботу з безпеки на транспорті

29 березня 2024

У Черкасах між Центральним міжрегіональний управлінням Державної служби з питань праці та відділом державного нагляду (контролю) у Черкаській області Державної служби України з безпеки на транспорті (далі – Укртрансбезпеки) підписано Меморандум про співпрацю.

Меморандум підписали заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Держпраці Дмитро Мироненко та начальник управління Укртрансбезпеки Олег Лучин.

Метою підписання документу є об’єднання зусиль щодо захисту прав працівників транспортної галузі на безпечні умови праці, запобігання порушень у сфері безпеки на транспорті.

Сторони домовились про посилення боротьби із незадекларованою працею та неформальною економікою. Взаємодія буде проходити на платформі обміну інформацією, проведення профілактичної та роз’яснювальної роботи, спільних інформаційних заходів з метою підвищення рівня безпеки на транспорті та недопущення випадків травматизму внаслідок ДТП.

Підписання угоди є черговим кроком формування у суспільства розуміння важливості офіційного оформлення трудових відносин.

Інформаційний портал Держпраці: https://pratsia.in.ua/