На Черкащині працівників і роботодавців торговельно-розважального центру повідомлено про інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

05 липня 2022

З 1 липня Держпраці розпочато інформаційну кампанію «Виходь на світло!».

Про важливість оформлення трудових відносин в умовах військового стану інспекторами праці Управління в рамках кампанії «Виходь на світло!» поінформовано працівників і роботодавців торговельно-розважального центру м.Черкаси.

Інформаційними відвідуваннями охоплено суб’єкти господарювання центру, що здійснюють діяльність у різних сферах, це і торгівля продовольчими і непродовольчими товарами, громадське харчування і розваги.

Під час зустрічей, інспекторами праці Мариною Шевченко, Іриною Іващенко та Юлією Віхтоденко повідомлено працівників про переваги задекларованої праці, а роботодавцям наголошено на ризиках неофіційного працевлаштування. Підкреслено, що задекларована праця – це вигідно як працівнику так і роботодавцю.

Присутнім надані тематичні інформаційні буклети кампанії «Виходь на світло!». Повідомлено, що на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua розміщується актуальна інформація з питань трудового законодавства.