На підприємстві опрацьовано основні заходи з безпеки праці в умовах воєнного стану

26 вересня 2022

Про безпечне проведення робіт та основні заходи з охорони праці задля безпеки працівників говорили фахівці Управління Держпраці з працівниками черкаського машинобудівного підприємства.

Посадовці Управління Держпраці продемонстрували, як повинні виконуватися основні вимоги охорони праці під час роботи з інструментами та пристроями для безпечного виконання робіт.

Окремо розглянули та продемонстрували дії щодо основних вимог охорони праці під час виконання робіт з обробки металу та деревини на верстатах та основних вимог охорони праці під час виконання робіт із застосуванням інструменту.

Крім того, під час превентивного заходу у рамках кампанії «Виходь на світло!» працівникам роз’яснено переваги офіційного працевлаштування, ризики та наслідки незадекларованої праці, вимоги Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».

Увагу приділено питанням забезпечення працівників необхідною кількістю та правильного використання засобів індивідуального захисту у виробничих приміщеннях з високим рівнем шкідливих речовин у повітрі.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN   та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua