Практичні навички реагування у разі аварії опрацьовано з працівниками АГЗП

06 грудня 2022

Під час воєнного стану актуальним є питання дій працівників потенційно небезпечних об’єктів у разі виникнення надзвичайної ситуації. Фахівці Центрального міжрегіонального управління Держпраці проводять практичні навчання з працівниками підприємств, що здійснюють торгівлю пальним.

Так, головний державний інспектор Сергій Крикун провів робочу зустріч з працівниками АГЗП у м. Черкаси і надав консультаційну допомогу з метою недопущення травматизму на роботі.

Особливу увагу приділено безпечному використанню опалювального обладнання та запуску виробничого обладнання у разі відключення електропостачання.

Працівникам надано консультації щодо безпечного проведення газонебезпечних робіт у вибухонебезпечних зонах при зливу нафтопродуктів.

Фахівець нагадав, що декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці можна подати в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки: https://my.gov.ua

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua