Працівникам підприємства з виробництва добрив надано консультації з безпеки праці

14 листопада 2022

Як уникнути виробничого травматизму і працювати в безпечних умовах розповіла під час інформаційного візиту на підприємство хімічної сфери начальник відділу Управління Держпраці Олена Свиридюк.

Підприємство виробляє і реалізовує добрива, зокрема виробляє аміачну воду, тому для працівників є актуальним питання організації безпечних умов праці та застосування засобів індивідуального і колективного захисту, підкреслила під час робочої зустрічі фахівець Управління.

Під час огляду виробничих приміщень і зустрічей з працівниками надано консультації з питань допуску до робіт підвищеної небезпеки, проведення навчань і перевірки знань, забезпечення засобами індивідуального захисту, наявності у достатній кількості справних газоаналізаторів, дій працівників у разі перевищення в повітрі робочої зони виробничих приміщень встановлених гранично допустимих концентрацій небезпечних для дихання речовин.

Наголошено на необхідності періодичного ознайомлення працівників з основними правилами надання домедичної допомоги, зокрема у разі отримання опіків, отруєння небезпечними газами.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua