Працівникам с/г підприємства наголосили на вимогах безпеки під час обслуговування техніки

11 листопада 2022

Працівникам сільськогосподарського підприємства на Чорнобаївщині надано технічні консультації щодо додержання вимог безпеки під час технічного обслуговування та ремонту сільськогосподарських машин і обладнання.

Головний державний інспектор Управління Держпраці Віктор Ткаченко наголосив на основних вимогах безпеки під час виконання робіт зі зберігання та переробки зерна, а також на безпечному виконанні робіт, пов’язаних з обслуговуванням транспортних засобів, що використовуються для роботи в полі.

Фахівець роз’яснив основні вимоги з безпеки праці перед початком робіт, детально зупинився на проведенні інструктажів, а також щорічного спеціального навчання та перевірки знань з питань охорони праці працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки.

З керівництвом агропідприємства обговорено заходи, спрямовані на створення безпечних і безаварійних умов праці та мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві під час проведення робіт в умовах війни.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua