Працівники лікувальних закладів Черкащини підтвердили знання з безпеки праці

05 грудня 2022

Екзаменаційна комісія за участі фахівця Управління Держпраці Івана Варламова перевірила знання працівників, що експлуатують кисневе устаткування на автомобілях швидкої допомоги у закладах охорони здоров’я Черкащини.

Комісія здійснила перевірку знань 33 осіб частково дистанційним шляхом та частково за особистої присутності працівників.

Навчання проходило на базі навчального закладу «Черкаський навчально-курсовий комбінат» за програмою «Навчання  працівників, які експлуатують кисневе устаткування автомобілів швидкої допомоги ».

Фахівець Управління Держпраці після завершення перевірки знань провів семінар з метою недопущення виробничого травматизму. Ознайомив присутніх зі шляхами недопущення нещасних випадків на роботі та навів приклади застосування ризик-орієнтовного підходу у лікувальних закладах.

Іван Варламов детально зупинився на вимогах безпеки у разі виникнення аварії та запропонував провести тренування працівників у разі відключення енергопостачання та експлуатації аварійних джерел живлення.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua