Про безпечну експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки – з працівниками річкового порту

15 березня 2023

Про отримання дозвільних документів електронним шляхом та безпечну експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки говорили фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці з працівниками річкового порту.

Посадовці оглянули робочі місця працівників підприємства, що здійснює видобування піску, надали практичні рекомендації з безпеки праці під час роботи земснаряду, закликали керівництво до створення на робочих місцях безпечних і нешкідливих умов праці, офіційного працевлаштування працівників.

Роз’яснили питання виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки на період дії воєнного стану відповідно до вимог законодавства.

Також проконсультували щодо запобігання нещасних випадків та боротьбу з прихованими нещасними випадками, проінформували щодо неприпустимості випадків прихованого травматизму.

Більш детально про вимоги безпеки праці під час воєнного стану – на інформаційному порталі Держпраці: http://www.pratsia.in.ua/