Про безпеку праці на харчовому підприємстві розповів фахівець Управління

21 липня 2022

Головний державний інспектор Управління Держпраці в області Віктор Ткаченко обговорив під час семінару і робочих зустрічей з директором ДП «Роял Фрут Гарден Іст» Сергієм Приходьком та працівниками підприємства питання безпеки праці.

Підприємство здійснює діяльність з виробництва фруктових і овочевих соків, оптової торгівлі напоями, тому фахівець Управління особливу увагу приділив роз’ясненню основних вимог Правил охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв та Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском.

Відповідальним особам і працівникам підприємства надано технічні консультації на робочих місцях з питань організації виробничих процесів під час воєнного стану та з питань безпечної експлуатації обладнання підвищеної небезпеки.

У рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!», з працівниками підприємства проведено роз’яснювальну роботу, попереджено про небезпеки неофіційного працевлаштування, поінформовано про ознаки примусової праці та шляхи її уникнення.

Актуальні питання безпеки праці під час воєнного стану висвітлено на сайті Держпраці: https://cutt.ly/aLZt6nh та на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/faq.php