Про безпеку праці під час ремонту обладнання йшлося на СТОВ «Воля»

26 серпня 2022

Про дотримання вимог безпеки праці під час технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання йшлося під час робочих зустрічей посадовців Управління Держпраці у Черкаській області з працівниками СТОВ «Воля». Підприємство здійснює діяльність з вирощування зернових культур у Золотоніському районі.

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Іван Варламов надав консультації працівникам сільськогосподарського підприємства з питань уникнення можливих ризиків травматизму під час роботи у полі, технічного обслуговування та поточного ремонту машин і механізмів.

Спільно з страховим експертом з охорони праці Золотоніського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області Михайлом Величком проведено нараду з питань безпечного виконання робіт під час навантаження та розвантаження зерна та інших сипучих продуктів.

Окремо фахівці наголосили на вимогах безпеки під час виконання робіт на висоті, організації та виконанні робіт в електроустановках, із застосуванням автомобілів, механізмів та драбин.

Працівників поінформовано про можливості інформаційного порталу Держпраці https://pratsia.in.ua/, де зосереджені всі рекомендаційні і роз’яснювальні матеріали з питань трудового законодавства, безпеки і гігієни праці. Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN