Про безпеку праці працівників харчового підприємства йшлося під час робочої зустрічі у м. Золотоноша

19 грудня 2022

Посадовці Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління надали консультації працівникам підприємства, що виробляє чай і каву у м. Золотоноша.

За участі інженера з охорони праці підприємства оглянуто виробничі приміщення, надано консультації з питань отримання дозвільних документів під час воєнного стану, дій працівників у разі настання аварійної ситуації, заходів безпеки праці під час відключення електроенергії, у випадку припинення циркуляції теплоносія при температурах нижче нуля тощо.

З працівниками підприємства обговорено порядок дій працівників, що обслуговують обладнання підвищеної небезпеки. Увагу приділено питанням безпечної зупинки та подальшого пуску у випадках аварійного відключення джерела енергії.

Посадовці Управління наголосили на обов’язковому проведені щорічного навчання з питань охорони праці, роз’яснили загальні вимоги до засобів індивідуального захисту, що використовуються працівниками під час трудового процесу.

У рамках кампанії «Виходь на світло!» працівників підприємства поінформовано про гарантії, які передбачені законодавством для офіційно працевлаштованих працівників.

Дізнайтеся про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN   та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua