Про запобігання нещасним випадкам у закладі охорони здоров’я йшлося на семінарі у м. Канів

11 лютого 2022

З метою недопущення аварійних ситуацій і нещасних випадків під час експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем, фахівці Управління Держпраці у Черкаській області проводять превентивні заходи у закладах охорони здоров’я першої i другої черги та резервних закладах охорони здоров’я для надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Черкаській області Віктор Ткаченко за участі головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Канівсьська багатопрофільна лікарня» Віри Шапошник, завідуючого господарством лікарні та інженера-енергетика провів з працівниками лікарні семінар з питань дотримання вимог законодавства з охорони праці.

Учасникам заходу роз’яснено основні небезпеки при роботі з киснем, попереджено про негативні наслідки нехтування вимогами з безпеки праці, наголошено на відповідальності у разі порушення вимог охорони праці. Як підкреслив Віктор Ткаченко, у процесі експлуатації киснепровід підлягає оперативному і періодичному контролю у передбачені терміни.

Фахівець Управління надав працівникам лікарні консультації на робочих місцях.