Проведено засідання комісії з розгляду планів розвитку гірничих робіт на 2022 рік

14 грудня 2021

Під головуванням першого заступника начальника Управління Ірини Щербатої та за участі головного державного інспектора Управління Руслана Проценка триває розгляд планів розвитку гірничих робіт на 2022 рік.

Свої плани на розгляд посадових осіб Управління 10 грудня 2021 року представили ТОВ «Корсунь-Шевченківський гранкар’єр «Сівач» та ТОВ «Тальнівське кар’єроуправління».

Під час засідання представники суб’єктів господарювання поінформували посадових осіб Управління про обсяги виробництва, заплановані на 2022 рік, та про виконання виробничих показників у поточному році.

Значну увагу приділено питанням запобігання виробничого травматизму, зокрема організації систематичного контролю за станом стійкості укосів відвалів та бортів кар’єрів з метою недопущення випадків їх обрушення, питанням дотримання вимог законодавства з охорони праці, своєчасного оновлення устаткування та проведення капітальних ремонтів обладнання підвищеної небезпеки.

Під час засідання учасникам наголошено на необхідності дотримання карантинних вимог з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.