Питання виробничого травматизму в агропромисловій галузі обговорено з керівниками Управлінь Держпраці

02 серпня 2021

Під головуванням заступника Голови Державної служби України з питань праці Ігоря Дегнери 02 серпня 2021 року відбулася онлайн-нарада з питань уникнення виробничого травматизму в агропромисловому комплексі.

До обговорення доєдналися заступник директора департаменту нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки – начальник відділу нагляду в металургії, машинобудуванні та енергетиці Держпраці Олександр Ігнатов та заступник директора департаменту нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки – начальник відділу нагляду в АПК та СКС Держпраці Микола Радіонов.

Управління Держпраці у Черкаській області під час онлайн-наради представили начальник Управління Олена Лазарєва, перший заступник начальника Управління Ірина Щербата та начальник відділу нагляду в АПК та СКС (агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері) Управління Анатолій Карпенко.

На нараді обговорено причини суттєвого зростання виробничого травматизму в агропромисловому комплексі України.

За результатами заходу вирішено активізувати проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів із суб’єктами господарювання агропромислового комплексу, де відзначається зростання виробничого травматизму, відповідно до тематики, затвердженої планами превентивної роботи у 2021 році.