Ще один крок до формування комунікаційної стратегії Держпраці – на вебінарі з МОП

05 квітня 2022

Перший заступник начальника Управління Держпраці у Черкаській області Ірина Щербата, заступник начальника Марина Жаркова та головний спеціаліст взаємодії зі ЗМІ, міжнародних зв’язків та з питань Євроінтеграції установи Оксана Гаврилова 4 квітня взяли участь у вебінарі «Комунікація під час війни».

Вебінар проводився за підтримки Проєкту Міжнародної організації праці (далі – МОП) «На шляху до безпечної, здорової та декларованої праці в Україні», що фінансується ЄС.

До обговорення актуальних проблем комунікації приєдналися в.о. Голови Держпраці Ігор Дегнера, менеджери проєкту МОП Жолт Дудаш та Софія Литвин, представники усіх областей України.

На заході обговорено вдалі та невдалі приклади комунікації органів державної влади, основні принципи формування комунікаційної стратегії та напрацьовано необхідні навички для висвітлення результатів діяльності фахівців Управління під час війни.

Головні висновки вебінару по комунікації з працівниками і роботодавцями:
Як Спокійно й оптимістично.
Що Факти, відповіді на питання, що тривожать людей.
Коли Регулярно, в один і той самий час, попереджати про наступний ефір.
Хто Кому довіряють і хто вміє переконливо говорити.
Де Фейсбук, телеграм, вайбер – канали для оперативної корисної інформації. Сайт – для постійного зберігання важливої інформації.