Спільна мета соціальних партнерів – легалізація праці

21 березня 2023

У м. Кам’янка посадовці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці спільно з соціальними партнерами проконсультували 18 шукачів роботи і осіб, які переїхали з інших областей України, з питань захисту трудових прав та змін у законодавстві про працю під час воєнного стану.

До заходу долучилися спеціалісти територіальних органів ПФУ, Черкаського обласного центру зайнятості та бюро безоплатної правової допомоги.

По завершенню консультування посадовці на семінарі висвітлили актуальні питання протидії дискримінації жінок в сфері праці, соціального захисту осіб з інвалідністю, особливостей працевлаштування неповнолітніх осіб, змін у трудовому законодавстві, порядку залучення безробітних до суспільно корисних робіт тощо.

Задля легалізації зайнятості в регіоні присутніх поінформовано про шляхи реалізації і захисту прав працівників на гідні та безпечні умови праці.

Отримати відповіді на актуальні питання трудового законодавства і безпеки праці – на порталі Держпраці: https://www.pratsia.in.ua