Технічні рекомендації до роботи генеруючої установки обговорено на тренінгу у Каневі

17 листопада 2022

На базі канівської філії підприємства з розподілу електроенергії проведено нараду з питань улаштування вузлів обліку для генеруючих установок та практичне навчання щодо організації ремонтних робіт в діючих електроустановках напругою понад 1000В.

Представник підприємства продемонстрував порядок використання багатофункціональних інтервальних лічильників з обліком активної та реактивної енергії в прямому та зворотному напрямках з відкритими протоколами обміну та з фіксацією впливу магнітного поля.

Головний державний інспектор Управління Держпраці Микола Васенін наголосив на тому, що місця встановлення засобів вимірювальної техніки визначаються відповідно Кодексу комерційного обліку електричної енергії та правил улаштування електроустановок.

Під час тренінгу опрацьовано алгоритм проведення ремонтних робіт в діючих електроустановках напругою понад 1000В, визначено обов’язкові умови безпеки праці працівника.

Крім того, з працівниками обговорено порядок дій при температурах нижче нуля у випадку аварійного вимкнення енергопостачання.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua